Tisztviselőtelepi Önkormányzati Egyesület

Idén is szervez virágosztást az önkormányzat

A Föld napja alkalmából – a korábbi évekhez hasonlóan – idén is virágosztást szervez a Józsefvárosi Önkormányzat. Az akció keretében egynyári virágokat vehetnek át ingyenesen a kerületi lakosok április 26-án és 27-én.

 

 A virágosztásra a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Dankó utcai telephelyén (Dankó u 3–5.). kerül sor április 26-án (pénteken) 12 és 17 óra között, valamint április 27-én (szombaton) reggel 8 és 13 óra között.

 A kerületi lakosok lakcímkártya bemutatása ellenében fejenként 10 tő virágot vehetnek át érkezési sorrendben a készlet erejéig. Ha egy lakó meghatalmazást ad valakinek a virágok átvételére, azt is elfogadják. 

https://jozsefvaros.hu/hir/6862/iden-is-szervez-viragosztast-az-onkormanyzat

 

 

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu

KÖRZETI MEGBÍZOTTAK ÉS KÖRZETI RENDÉSZEK A LAKOSSÁG SZOLGÁLATÁBAN

KÖRZETI MEGBÍZOTTAK ÉS KÖRZETI RENDÉSZEK A LAKOSSÁG SZOLGÁLATÁBAN

Milyen ügyben fordulhatok a körzeti megbízotthoz?

 ›› Bűncselekmény észlelése esetén › Kábítószerrel kapcsolatos tevékenységek › Migrációval, illegális bevándorlással kapcsolatos ügyek › Lakóközösségen belüli rendbontások › Magánlaksértés esetén › Önkényes beköltözés észlelése esetén › Garázdaság esetén › Tiltott prostitúció észlelése esetén › Veszélyes fenyegetés esetén › Tulajdon elleni szabálysértés esetén › Hajléktalanokkal kapcsolatos problémák ‹‹

 11. körzet – Varga Norbert rendőr törzsőrmester Telefonszám: 06-70/489-35-54 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Milyen ügyben fordulhatok a körzeti rendészhez?

›› Közterületi szemét, szemetelés észlelése esetén › Illegális hulladéklerakás észlelése › Közterületi alkoholfogyasztás › Póráz nélkül sétáltatott kutya észlelése › Önkormányzati ingatlanokkal kapcsolatos kérdések › Utakkal, járdákkal kapcsolatos problémák › Zöldfelületekkel, parkokkal, terekkel, játszóterekkel kapcsolatos ügyek › Parkolásokkal kapcsolatos panaszok › Filmforgatásokkal kapcsolatos panaszok › Üzletek működésére vonatkozó panaszok › Szálláshelyek működésére vonatkozó panaszok › Folyamatban lévő építkezések › Zaj, porszennyezéssel kapcsolatban › Hajléktalanokkal kapcsolatos problémák ‹‹

11. és 12. körzet Zsohár Attila körzeti rendész Telefonszám: 06-20/297-5606 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A teljes cikket a a Józsefváros újság 2018. augusztus 22-i lapszámában találják.

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu

Bemutatkozott a Tisztviselőtelep és a Százados negyed körzeti rendésze

A helyi lakóközösségek közös képviselői, az önkormányzati intézmények vezetői, a rendőrség képviselői, valamint egyházi személyek és vállalkozók részvételével szervezték meg az I. Körzeti Rendész Cafét a Százados negyedben. A június 6-án megtartott eseményen bemutatták a Józsefvárosi Közterület-felügyelet hatáskörében június elsejével életre hívott körzeti rendészetet, valamint bemutatkozott Zsohár Attila, a Százados negyed és a Tisztviselőtelep körzeti rendésze is. A kerületben dolgozó hat körzeti rendésznek a fő feladata a lakosokkal való kapcsolattartás annak érdekében, hogy az önkormányzat feltérképezze Józsefvárosban a megoldásra váró feladatokat és mielőbb választ is adjon rájuk.

A tisztviselőtelepi és a Százados negyedben élő lakosok Zsohár Attilát a 06-20-297-56-06-os telefonszámon, illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érhetik el. 

A lakosok a körzeti rendészhez fordulhatnak minden olyan ügyben, ami a közterületen vagy a lakókörnyezetben problémát okoz – mint például köztisztasági, parkolási vagy közterületi alkoholfogyasztás – és a lakosság önmagában nem tudja megoldani. 

A teljes cikket a jozsefvaros.hu oldalon találják.

 

Google bookmarkTwitterFacebookBlogter.hu